Online zwangerschapstest

Je hebt nog geen zwangerschapstest in huis en je zou graag snel een indicatie krijgen of je zwanger bent? Dan kunnen we je eigenlijk alleen adviseren om snel een zwangerschapstest te kopen. Deze testjes geven namelijk voor 99 procent nauwkeurigheid aan of je zwanger bent.

Gratis zwangerschapstest

Een andere optie is het afnemen van een gratis online zwangerschapstest. Deze testjes spreken echter enkel een verwachting uit gebaseerd op de laatste gebeurtenissen en de symptomen die bij je opspelen. Zo wordt er gevraagd naar je laatste vrijpartij en of je last hebt van bijvoorbeeld je menstruatie of misselijkheid. Vrijwel alleen naar de symptomen en dat geeft je geen enkele goede indicatie. De klachten kunnen namelijk ook een andere oorzaak hebben.

Wanneer zwangerschapstest?

Zodra je menstruatie niet op gang komt en je hebt recent gevreeën dan adviseren we je om een test te nemen. De kosten zijn er tegenwoordig ook niet naar en de testjes zijn eenvoudig online te bestellen. Een aantal digitale zwangerschapstesten geven zelfs aan hoe lang je al zwanger bent. Dat is dus absoluut de moeite waard.

Wil je echt online testen dan kan dat hier.

2 Reacties op Online zwangerschapstest

Avatar

valerie de cuyper

november 18th, 2011 at 17:26

graag gratis zwangerschapstest

Avatar

Ellen

december 14th, 2011 at 10:28

Hoi

Ik heb een vraag ik ben in maart gestopt met de pil en daarna niet meer ongesteld geworden. Ik ben bij de huisarts geweest en heb daar pilletjes gekregen om mijn menstruatie op gang te helpen en dat is ook gebeurd dat was in september maar ik ben daarna niet meer uit mijn zelf ongesteld geworden. Ik heb graag een kinderwens weten jullie wat ik nu moet doen? Ik heb al een paar keer een test gedaan maar dat was negatief

Reacties

You must be logged in to post a comment.